Termeni si conditii

Acesta este site-ul oficial al Livescu & Asociatii SCA: www.livesculegal.com

Accesarea acestui site presupune luarea la cunostinta si acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute.

Livescu & Asociatii SCA si/sau avocatii care semneaza articolele, raspunsurile la intrebari, precum si orice alte informatii publicate in acest site, depun toate eforturile pentru realizarea unui inalt grad de acuratete a acestora, dar nu isi asuma nici o raspundere si nu pot fi tinuti raspunzatori, in nici un fel, de eventualele daune directe sau indirecte ce ar putea apare ca urmare a folosirii acestor informatii.

Articolele si raspunsurile la intrebarile frecvente prezentate in acest site, reprezinta punctul de vedere al avocatilor care semneaza articolele sau raspunsurile la intrebarile respective, au scop informativ si nu constituie consultanta juridica. Accesarea acestor informatii nu presupune crearea unui raport avocat-client.

Folosirea sau aplicarea, sub orice forma, a oricaror informatii publicate in acest site la situatiile concrete ale vizitatorilor site-ului sau ale oricarei alte persoane, se face pe propria raspundere a acestora.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site sunt proprietatea Livescu & Asociatii SCA, daca nu exista o alta specificatie expresa.

Drepturile de autor asupra articolelor si raspunsurilor la intrebarile frecvente publicate in acest site sunt proprietatea autorilor care semneaza articolele sau raspunsurile respective, acestia acordand Livescu & Asociatii SCA dreptul de publicare pe acest site.

Continutul acestui site nu poate fi copiat, modificat, transferat, distribuit, republicat, reprodus sau inclus in orice alt material, in orice forma, fara acordul anterior in forma scrisa al Livescu & Asociatii SCA. Continutul site-ului, informatiile publicate, pot fi utilizate in scop personal in conditiile de mai sus, dar se interzice comercializarea acestora.

Livescu & Asociatii SCA poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile din momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Nota: Continutul acestui site este inregistrat periodic.

Copyright © 2016 Livescu & Asociatii. Toate drepturile rezervate.