Profilul firmei

In ianuarie 2002 cabinetele individuale de avocat Livescu Monica si Livescu Dan au fuzionat formand Livescu & Livescu  Cabinete asociate de avocati, transformata in 2004 in Livescu & Asociatii  Societate civila de avocati.

Livescu & Asociatii actioneaza cu preponderenta in domeniul Dreptului afacerilor, respectiv in toate domeniile sau aspectele conexe acestuia.

Dreptul European si Dreptul European al Drepturilor Omului sunt, de asemenea, domenii in care urmarim excelenta si crearea unei practici de referinta.

Cercetarea-dezvoltarea este un alt domeniu important de activitate avand o experienta de 17 ani in problemele juridice ale institutelor nationale de cercetare-dezvoltare.

Livescu & Asociatii are sedii permanente inregistrate la Baroul Valcea si Baroul Bucuresti (sediu secundar). Existenta celor doua sedii permite asigurare asistentei juridice si reprezentarea cu caracter de permanenta in raza Curtii de Apel Bucuresti precum si a Curtii de Apel Pitesti (judetele Valcea si Arges) ceea ce constituie un avantaj pentru clientii nostri care au probleme juridice in aceasta zona a tarii, inclusiv in judetele limitrofe. De asemenea ne permite administrarea eficienta a litigiilor la Inalta Curte de Casatie si Justitie sau Curtea Constitutionala pentru clientii din orice zona a tarii sau din strainatate.

 


 

despre-noi
Copyright © 2016 Livescu & Asociatii. Toate drepturile rezervate.