Filozofia noastra

INCREDERE
Increderea ca avocatul stie ce trebuie sa faca, are forta sa faca ceea ce trebuie si face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care il cauta un client la un avocat.
Imbinam rigoarea firmelor alcatuite din sute de avocati cu atmosfera prietenoasa oferita de cabinetele individuale,apropiindu-ne de client si incercand astfel sa intelegem mai bine asteptarile acestuia.

ANGAJAMENTUL FATA DE NEVOILE CLIENTULUI SI VALORI
Increderea nu se afirma, ci se construieste, se dezvolta, se consolideaza pas cu pas prin angajamentul fata de nevoile clientului si valori. Atat ca profesionisti cat si ca oameni.

EXCELENTA
Excelenta este un obiectiv pe care il urmarim cu tenacitate. Perfectionarea continua este o conditie sine qua non pentru oricare dintre membrii echipei noastre.

CREATIVITATE
Creativitatea, inovarea, stau la baza multora din solutiile noastre. Situatiile ce par a fi fara iesire reprezinta pentru noi o provocare, pentru ca noi avem convingerea ca, acolo unde exista un drept, trebuie sa existe o solutie pentru apararea acestuia.

TENACITATE SI DETERMINARE
Perseverenta si determinarea inving obstacolele. Ne angajam in reprezentarea clientilor nostri energic şi cu agresivitate profesionala constructiva, rationala.

ETICA
Etica nu este pentru noi un obiectiv, ci mai mult, este un mod de a fi.

INTEGRITATE SI LOIALITATE
Integritatea si loialitatea fata de client sunt consecinta fireasca a principiilor si idealurilor noastre morale si profesionale.

VIZIUNE
Scopul nostru este de a construi o firma de avocati de referinta. Nu cea mai mare, pentru ca marimea nu reprezinta pentru noi un scop in sine, dar aspiram ca practicile noastre sa fie de referinta pentru alti avocati precum si pentru alti profesionisti ai dreptului.

CONVINGERI
Fara justitie, orice societate, orice civilizatie se prabuseste.

Copyright © 2016 Livescu & Asociatii. Toate drepturile rezervate.